Slider

HONLAPKÉSZÍTÉS

HONLAPMEGÚJÍTÁS ÉS HONLAPGONDOZÁS

Az első benyomás, mint életünk legtöbb területén, egy honlap esetében is meghatározó. A harmóniát sugárzó összkép, figyelemfelkeltő és egyben válaszokat adó szövegezés további nézelődésre, majd kapcsolatfelvételre, vásárlásra ösztönzi a látogatót. Azonban, a fejlődő technológiáknak köszönhetően ez csupán egy szempont a weboldal készítés során. Annak érdekében, hogy a honlapra érkezők hosszabb látogatást tegyenek fontos, hogy a weboldal legyen gyorsan betöltődő, könnyen áttekinthető és okos-telefonon is jól átlátható, élvezhető. A felsoroltakkal még nem ért véget a lista. A háttérben még számos beállítás szükséges ahhoz, hogy a weblap a lehető legjobban teljesítsen. A honlap szolgáltatások itt az Egység Marketingnél mindezen kritériumok figyelembevételével és a mai kor elvárásainak megfelelően valósul meg.

Egységes online jelenlét és reszponzív honlap, egy vállalkozás CÉGÉRE a 21. században.

AMIRE SZÁMÍTHAT
Keresőrendszer és látogatóbarát honlapkészítés vizuális tartalom és termék feltöltéssel, marketing és SEO szövegírással, több nyelven is. Megállapodás szerint karbantartás, folyamatos frissítés és optimalizálás már meglévő weboldalaknál is a Virtuális Asszisztens szolgáltatás keretein belül.

HONLAPKÉSZÍTÉS

Keresőrendszer és látogatóbarát honlapkészítés vizuális tartalom és termék feltöltéssel, marketing és SEO szövegírással, több nyelven is. Megállapodás szerint karbantartás, folyamatos frissítés és optimalizálás már meglévő weboldalaknál is a Virtuális Asszisztens szolgáltatás keretein belül.

 

HONLAP és KÖZÖSSÉGI MÉDIA

A mai felgyorsult világban, a mindennapok részévé vált a mobiltelefon és a közösségi médiákon történő kommunikáció. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre célcsoportunk megszólítására. Legyen cége online is egységesen jelen! Céges profilok létrehozása a közösségi média felületeken: Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn. Új és meglévő oldalak kezelése, hírekkel történő frissítése. Rendszeres kommunikáció képes és/vagy videós posztokkal, marketing leírásokkal.
.