OPTIMALIZÁLT HONLAP

SEO, ketesőoptimalizálás, weboldal készítés, honlap optimalizálás

Az első benyomás, mint az életünk legtöbb területén, egy honlap esetében is meghatározó. A harmóniát sugárzó összkép, figyelemkeltő és egyben válaszokat adó szövegezés további nézelődésre, majd vásárlásra ösztönzi a látogatót. Azonban, a fejlődő technológiáknak köszönhetően ez egy szempont a weboldal készítés során. Barangolás közben felmerülnek egyéb kérdések. Gyors? Könnyen áttekinthető? Mindezek, okos-telefonon is jól működnek? A felsoroltakkal még nem ért véget a lista. További beállítások szükségesek ahhoz, hogy az oldal a lehető legjobban teljesítsen.

Egységes online jelenlét és reszponzív honlap, egy vállalkozás CÉGÉRE a 21. században.

Keresőrendszer és látogatóbarát honlap optimalizálás és készítés, vagy frissítés a mai elvárásoknak megfelelően. Termék és vizuális tartalom feltöltéssel, marketing és SEO szövegírással, akár többnyelvűsítéssel is.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

A mai felgyorsult világban, a mindennapok részévé vált a mobiltelefon és a közösségi médiákon történő kommunikáció. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre célcsoportunk megszólítására. Legyen cége online is egységesen jelen! Céges profilok létrehozása a közösségi média felületeken: Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn. Új és meglévő oldalak kezelése, hírekkel történő frissítése. Rendszeres kommunikáció képes és/vagy videós posztokkal, marketing leírásokkal.
.