KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

Kreatív írás, on-page SEO, on-site SEO, tartalommarketing

Kreatív írás, ha tudja miről, azonban hiányzik a hogyan!

Mit is értek kreatív írás alatt? Offline marketing eszközök szöveges tartalmainak elkészítése, online tartalommarketing vevő- és keresőbarát szempontból, SEO optimalizáltan. Az átláthatatlanul sok információnál az érdeklődő továbbhalad. Túlságosan kevés tájékoztatás esetén további válaszokat keres. Mindkét alkalommal, valószínűleg máshol..

Megoldás, az arany középút.

Marketingszöveg írása „a kevesebb, az több elvén”, hitelesen és áttekinthetően.

Cége mondanivalójának szavakba öntése, termék és szolgáltatás tudnivalók megírása megfelelő, lényegre törő módon. Emellett figyelembe véve a hatékonyságot növelő tényezőket: ideális terjedelem, olvasási szokások a világhálón, SEO feltételek, eredményes és gyors válaszadás a célcsoport problémáira. A meggyőző, egyben valódi tényeken alapuló szövegezés kiemelkedő fontossággal bír a potenciális ügyfélszerzésben.

Kreatív Írás a GYÜMÖLCSÖZŐ ÜZLETMENETÉRT

A magyar nyelv szépsége és változatos szótára, tudatos szóhasználatra és kifejezésmódra nyújt lehetőséget. Számos szavunk, mintha ugyanazon jelentéssel rendelkezne. Például: gondolkodik, elmélkedik, ötletel, mereng. Viszont, ha jól megnézzük, talán mégsem? Szövegíró szolgáltatás, a szavak pontos jelentéseinek hatásait szem előtt tartva. Legyen szó, üzleti levelezésről, új írásokról vagy a meglévők átdolgozásáról.