Grafikai tervezés
EGYEDI SZEMLÉLET

A HARMONIKUS ÜZLETMENETÉRT

Grafikai tervezés

KIÁLLÍTÁS SZERVEZÉS

Hazai és nemzetközi helyszíneken

Kiállítás szervezés, expón - szakmai vásáron - nemzetközi kiállításokon történő professzionális megjelenés biztosítása 20 éves szakmai tapasztalattal. Teljes körű ügyintézés a stand megrendeléstől, az arculaton át, a szakmai irányításig és jelenlétig, az expó napjain, angol nyelven is. Egyedi stílusban marketing videóval, élettel telíti a standot.

Nemzetközi vásárokon, a Föld bármely pontján.

A kiállítások és szakmai vásárok a potenciális ügyfelek színtere, ahol a márka- és kapcsolatépítés a személyesség jegyében történik. Kiváló lehetőség ügyfél- és vevőkör bővítésre.

Kiállítás Szervezés - REFERENCIÁK

Pályafutásom során több hazai és nemzetközi kiállításon, vásáron vettem részt és szerveztem meg az adott kiállító cég teljes körű megjelenését. Feladataim közé tartozott a teljesség igénye nélkül: kiállítói hely és stand megrendelése, egységes megjelenés megtervezése és kivitelezése, promóciós és reklámanyagok legyártatása, bemutatók és előadások ütemezése, kiállítás napjain az érdeklődök és ügyfelek fogadása, tárgyalások lebonyolítása angol nyelven is. Az alábbiakban néhány kiállítás, ahol már jártam.