Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens

BEMUTATKOZÁS

Virtuális asszisztens 20 éves tapasztalattal

Szeretettel köszöntöm Kedves Látogató!
Az életút, mely az Egység Marketing megalkotásához vezetett, a tapasztalások és a létezés egyeteme. Úgy 6 évvel ezelőtt találkoztam egy szemléletmóddal, mely gyökeresen megváltoztatta a nézőpontom.

Amint bent, úgy kint... Amint fent, úgy lent...

Évekkel később, ezen látásmód továbbítását elősegítő szemináriumok szervezésére kaptam felkérést. Különböző életutakkal, hivatásokkal érkező emberek, köztük nem egy cégtulajdonos és vezető beosztású személy átalakulásának voltam szemtanúja. Egy, ami közös volt bennük, érkezésük célja. Megtalálni a választ a  kérdésre: mi a kiegyensúlyozott és harmonikus élet receptje. Ezen életszakasz tapasztalata ösztönzött arra, hogy a fent említett szemléletmódot marketing tevékenységemre is kiterjesszem. Megalkossam az Egység Marketinget, ezáltal Önhöz is eljuttatva a stresszmentes mindennapokat.

Több, mint 20 éves gyakorlat a marketing és kereskedelem területén.

Külkereskedelmi és Vállalkozási Ügyintézőként végeztem. Az iskola kapuit elhagyva, az élet mégis a professzionális szépségipar vezető nagykereskedelmi cégéhez irányított. Párhuzamosan a cég lendületes növekedésével, Marketing és Reklámmenedzseri szakképesítést szereztem és végig haladva a ranglétrán, hamarosan a kozmetikai üzletág Marketing és Kereskedelmi vezetője lettem. Az itt eltöltött évtizedben kapott gyakorlati tudás és tulajdonosi szemléletmód alapozta meg továbblépésem egy saját márka és cég alapításához, majd a Marketing Menedzseri megbízatásaimhoz. Kezdetben az offline marketing területén szereztem mélyreható tapasztalatokat, majd a változó világ szakmai irányzatait követve az online marketing rejtelmeibe is beleástam magam. Eddigi életutam során megtanultam: a gyors, a minőségi, az olcsó szolgáltatás hármasból egyszerre kettő tud működni. Ön melyik 2-t válassza?

Antal-Bartalis Viktória - szakmai vezető